27. Abril 2024

L’ADVOCAT DE GUSTAVO CUADRADO, INVESTIGAT EN EL CAS INIPRO, DEMANA AL JUTGE QUE AIXEQUI EL SECRET DE SUMARI
Gustavo Cuadrado

La defensa de l’excap de gabinet de l’alcalde de Tarragona pretén que el jutge instructor aixequi el secret de sumari de la peça (separada) sobre el cas Inipro.

Cuadrado arribant a la comandància de la GC.
Cuadrado arribant a la comandància de la GC.

Segons ha pogut saber aquest digital, l’advocat de Gustavo Cuadrado considera que, tenint en compte les filtracions sobre la investigació publicades pels diferents mitjans de comunicació, no fa cap mena de sentit que el cas es mantingui sota secret de sumari.

Fonts contactes asseguren que en un escrit, l’advocat defensor de l’ex mà dreta de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros s’ha mostrat contrari a l’espectacularitat i desproporció de la intervenció policial, acompanyada en directe per la premsa.  Es lamenta que no s’hagi respectat la imatge, la intimitat del domicili la i presumpció d’innocència de Cuadrado.

La defensa, en definitiva, considera que les filtracions a la premsa i la publicació de detalls de la investigació, suposadament en secret de sumari, deixen en una posició de vulnerabilitat i sense possibilitat de defensar-se, sobretot perquè, es desconeix si són informacions que formen del sumari o especulacions periodístiques.gust_GC

Cal recordar que Gustavo Cuadrado, detingut el passat 4 de maig, arran de la segona peça del cas Inipro, encara no ha comparegut davant el jutge Joaquin Elias.

Cuadrado, quan va sortir detingut de la seu domicili, després de l’escorcoll, va tapar el cap amb una jaqueta i a la sortida de la comandancia de la Guàrdia Civil es va tombar al darrere de la part del darrere del vehicle per evitar que els periodistas captessin el seu rostre. La investigació continua sota secret de sumari i no es descarta alguna detenció més.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy course