19. Abril 2024

EL GOVERN CONTRACTA 6 AVIONS AMFIBIS PER LLUITAR CONTRA ELS INCENDIS

 

Aquests aparells fan la seva feina juntament amb les onze unitats mòbils meteorològiques de transmissions del Ministeri, i proporcionen informació en temps real dels incendis mitjançant l’enviament d’imatges i vídeos “multiespectrals”.

AVIONSINCENDIS

El Govern central ha aprovat la declaració d’emergència per a contractar sis avions amfibis destinats a la campanya d’estiu contra els incendis forestals, per un import de 2,9 milions d’euros.

Es tracta de sis avions amfibis amb capacitat de descàrrega de 3.100 litres, desplegats a les bases de Reus, Manises (València) i Rosinos de la Requejada (Zamora).

Aquestes aeronaus reforcen el dispositiu de mitjans del Ministeri d’Agricultura, per donar suport a les comunitats autònomes en les tasques de prevenció i extinció d’incendis forestals.

A més, el Consell de Ministres ha aprovat la declaració d’emergència adoptada per a la contractació de dos avions de coordinació i observació, i onze unitats mòbils d’anàlisi i planificació destinats a combatre els incendis forestals, per import de 1.255.646 euros.AVIOAMFIBI

Entre els diferents mitjans que estan treballant per reforçar el dispositiu del Ministeri d’Agricultura es troben les aeronaus de comunicació i observació (ACO).

Són avions de gran autonomia que realitzen tasques d’observació i coordinació dels diferents mitjans aeris que participen en l’extinció.

Aquests aparells fan la seva feina juntament amb les onze unitats mòbils meteorològiques de transmissions del Ministeri, i proporcionen informació en temps real dels incendis mitjançant l’enviament d’imatges i vídeos “multiespectrals”.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
udemy paid course free download