19. Abril 2024

EL COMISSARI DAVID BONETA ÉS EL NOU CAP DELS MOSSOS D’ESQUADRA A TARRAGONA

El carismàtic intendent Jaume Giné passarà a ser el número 2 dels Mossos d’Esquadra, atenent que el cos a Tarragona estarà comandat pel comissari David Boneta. Rafel Comes, que va ser el cap de la Guàrdia Urbana de Tarragona i que actualment estava com a intendent a Terres de l’Ebre, serà el nou cap d’investigació de la policia catalana

davidBoneta
David Boneta és el nou comissari a TGN

El comissari David Boneta serà el nou cap de la Regió Policial del Camps de Tarragona dels Mossos d’Esquadra, càrrec que, fins ara i des de fa una dècada, l’ocupava l’intendent Jaume Giné. El canvi de comandaments es deu a la recent reestructuració de la policia autonòmica.
David Boneta, natural de Tremp, assumirà aquestes funcions durant les properes setmanes, deixant el càrrec d’intendent a l’ABP del Segrià, el Pla d’Urgell i les Garrigues.

No obstant això, el nou comissari dels Mossos a Tarragona, abans de ser destinat a Lleida al ser promogut d’inspector a intendent, va ser, durant dos anys i mig, el màxim responsable de l’Àrea Bàsica Policial del Baix Camp i Priorat, que inclou les comissaries de Reus, Cambrils i Falset.
L’intendent Jaume Giné continua a Tarragona, però passant a ser el número dos del cos policial.

Rafel Comes, cap d’investigació
Un altre canvi important, és el que es registrarà al capdavant a la Regió Policial de Terres de l’Ebre. Rafel Comes, que assumia la responsabilitat màxima en aquella zona, serà destinat a la seu central (Sadabell), per exercir les funcions de cap d’investigació de la policia catalana. rafel comes
Rafel Comes, que va ser el cap de la Guàrdia Urbana de Tarragona, serà substituït per l’intendent Josep Maria Estela,que ve de Lleida.

Encara no hi ha una data per la presa de possessió dels nous comandaments, tot i que la resolució, publicada al DOGC el passat 11 d’abril, determina que s’hauria de fer en un termini d’un mes.

Cal recordar que el càrrec de comissari és el màxim rang del cos policial només per sota del de major, arran d’una convocatòria de la conselleria d’Interior, tutelada pel tarragonì Jordi Jané.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy paid course free download