25. Abril 2024

L’OCUPACIÓ HOTELERA DE LA COSTA DAURADA ARRIBARÀ AQUEST ESTIU AL PIC HISTÒRIC D’OCUPACIÓ D’ABANS DE LA CRISI DEL 2006

La Costa Daurada tornarà a estar quasi en plena ocupació hotelera aquest mes d’agost segons les previsions del sector que apunten a un 93% d’0cupació, posicionant-se així com a segona destinació de vacances darrera de la Costa Brava que espera una ocupació del 95%

El passat mes de Juliol la Costa Daurada va arribar a un 88% d’ocupació hotelera mentre que per aquest mes d’agost l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda pronostica una ocupació del 93% de les places hoteleres.

Aquestes xifres, considerades com a molt bones pel portaveu de l’Associació, Sergio Ibarduen, podrien fer que el 2017 sigui l’any en que la Costa Daurada recuperi el pic històric d’ocupació assolit l’any 2006, abans de la crisi.

Ibanduren ha afirmat que el 2017 “és un bon any per al turisme de la Costa Daurada, a més, tant el mercat nacional com l’internacional no tan sols no retrocedeixen sinó que s’observa una clara tendència a l’alça”

També s’estan observan canvis de tendència pel que fa a les nacionalitats dels turistes que arriben a la Costa Daurada. Segons el portaveu, els britànics, nacionalitat majoritària a la Costa Daurada continuen predominant, malgrat el “Brexit”, i no ha disminuit la seva arribada a la zona.

El que si s’està començant a notar és una major afluència de turistes polonesos, búlgars, serbis, txecs i eslovacs, la presència dels quals fins ara era anecdòtica i, segons sembla, a partir d’ara pot anar augmentant de forma progressiva.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
udemy course download free