19. Abril 2024

LA TABACALERA COMENÇA A TREURE FUM

El concurs per elaborar el Pla Funcional i Arquitectònic de la Tabacalera de Tarragona es posa en marxa amb el tret de sortida que per fi ha donat l’Ajuntament de Tarragona fent pública la convocatòria per a la presentació del projecte que ha de definir com serà la nova Tabacalera i el seu entorn.

 


El concurs s’ha de publicar en el DOGC i, immediatament l’endemà de la seva publicació, aquelles empreses que vulguin concursar han de presentar el seu projecte en el qual, s’haurà de preveure les connexions entre els edificis històrics i la resta de l’entorn arqueològic i amb la ciutat. També ha de comptar amb un pla director del conjunt que defineixi les relacions entre els edificis, els seus usos i una proposta arquitectònica.

El certamen serà finançat conjuntament per l’Ajuntament de Tarragona i la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya.

Un cop es rebin els projectes concursants en el termini de 30 dies, a partir de la publicació al DOGC, el procés de selecció s’articularà en dues fases. La primera a la qual es poden presentar totes les empreses que vulguin, aportant el seu pla funcional per al projecte, i que serà eliminatòria, i la segona fase en què el jurat triarà cinc de les propostes i aquestes propostes seleccionades hauran d’aportar un segon projecte més complet amb una definició detallada de la proposta arquitectònica, dels cinc finalistes en sortirà el projecte guanyador del concurs.

Premis per a tots els projectes presentats

Els premis, en la primera fase, seran iguals per tots els seleccionats amb un import de 4.000 €; en la segona fase, els premis són de 90.000 € en total, i estaran distribuïts de la següent manera:
1r premi: 40.000 €
2n premi: 20.000 €
3r premi: 12.000 €
4t premi: 10.000 €
5è premi: 8.000 

Es preveu que, aproximadament, hi haurà termini de presentació fins a finals de setembre. Un cop seleccionats els cinc equips, hi haurà un nou termini de 45 dies hàbils per presentar els treballs definitius. L’Ajuntament espera haver resolt el concurs i disposar del projecte guanyador, abans de finals d’any.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
free download udemy course