19. Abril 2024

JUDIT BERNAL I ALEIX VILANOVA, PRINCESA I CAVALLER DE LA LLEGENDA DE LA CUCAFERA 2017

Judit Bernal, de 9 anys i de Sant Pere i Sant Pau, i Aleix Vilanova, de 9 anys i del Cos del Bou (Part Alta), han resultat escollits per representar enguany a la princesa i el cavaller de la llegenda de la Cucafera en l’acte ‘La Cucafera Baixa 2017’ que tornarà a tenir lloc durant les Festes de Santa Tecla al setembre des de les escales de la Catedral i fins a la Plaça dels Carros amb CucaFesta final la nit del 16 de setembre.


Tots dos han participat aquest divendres a la tarda en el càsting ‘La Cucafera busca princesa i cavaller’ a la Plaça del Fòrum i en el marc de les festes de Sant Magí. Com a novetat d’aquesta edició els candidats a cavaller, igual que les candidates a princesa havien d’interpretar sobre escenari un poema que es pronunciarà a la representació la nit de la baixada.

El jurat format per Àngeles Manero, una de les caps de colla de la Cucafera Petita, Iván Puente, dissenyador de la imatge dels 15 anys de la Cucafera Petita i Montse Sogas, membre dels Grallers i timbalers de l’A.V.V del Port de Tarragona, han valorat la posada en escena, memorització, soltura i gestualitat per puntuar.

Enguany s’havien inscrit una desena de candidats entre nens i nenes, tot i que a últim moment tan sols han participat tres. En el cas dels candidats a cavaller, dels tres apuntats, un es va fer enrere ahir dijous i l’altre aquest migdia, mentre que en el cas de les candidates, de les cinc registrades, dos han excusat assistència una estona abans, una no s’ha presentat finalment i la cinquena finalment no s’ha atrevit a pujar a l’escenari. D’altra banda s’han presentat alguns nens i nenes sense saber que calia inscriure’s de forma prèvia i memoritzar un poema.

És així com l’Aleix, únic candidat a cavaller, ha resultat guanyador directament i la Judit, que ja s’havia presentat el passat any sense èxit sí ha estat escollida enguany. També hi han estat presents Marcel Mislata i Laura del Peso, el cavaller i princesa de la passada edició per explicar la seva experiència, fer el relleu de tratges i donar consells i felicitar als seus successors. Presentat un any més pel periodista, cap de comunicació de la Cucafera i ideòleg de la representació, l’acte ha començat amb retràs per alguns problemes logístics i l’entitat vol agrair l’ajuda dels locals de la plaça especialment a la Bodega Enric així com a tots els assistents.

 

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
free download udemy paid course