28. Març 2024

L’AJUNTAMENT DE TARRAGONA VOL QUE ELS ESTUDIANTS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL SIGUIN EMPRENEDORS

L’ajuntament de Tarragona organitza el dijous 7 de setembre la II Jornada de Promoció de l’Emprenedoria i de la Innovació per al Professorat per tal que aquests guiïn l’alumnat de formació professional perquè siguin capaços de generar idees i prenguin decisions deixant de banda la seva subjectivitat.

 

L’Espai Tabacalera serà el lloc en el qual es dura a terme aquesta sessió que va adreçada als mestres de cicles formatius i en la que se’ls dóna eines per conèixer les noves tendències en emprenedoria, donin recursos per aplicar-los a l’aula i creïn un espai d’intercanvi de bones pràctiques entre el professorat.

En concret, l’expert Mikel Morlas, explicarà tècniques efectives per a la generació d’idees, l’aplicació del design thinking o indicadors que permeten valorar el procés creatiu i eines per prendre decisions reduint la subjectivitat, entre d’altres.

Es preveu una assistència de 50 mestres de diferents centres de la ciutat en aquesta jornada que els donarà eines perquè orientin als alumnes en el desenvolupament de la iniciativa emprenedora.

La jornada forma part d’una línia de treball desenvolupada per l’Ajuntament, a través de Tarragona Impulsa, per tal de promoure l’emprenedoria als centres educatius de formació professional.

El curs passat es va dur a terme la primera jornada de formació al professorat, un taller de sensibilització a l’emprenedoria adreçat als alumnes, a més d’altres iniciatives com una jornada de sensibilització amb emprenedors locals i el concurs d’Elevator Pitch.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
download udemy paid course for free