24. Abril 2024

30.000 EUROS PER REPARAR DIVERSOS ACTES VANDÀLICS A CENTRES EDUCATIUS DE TARRAGONA

L’escola Cèsar August, l’escola PAX i la llar d’infants municipal Cèsar August han patit actes vandàlics que han estat valorats en un cost de 30.000 eutos. L’Ajuntament de Tarragona afirma que els tres centres educatius, que acullen uns 1.300 infants, estaran a punt per a l’inici del curs escolar. 

 

L’ajuntament de Tarragona ha informat que els danys més greus s’han causat a la  llars d’infants de César August i a l’escola César August i el Pax. La llar d’infants Cèsar August ha estat objecte de pintades a l’exterior, mentre que les aules, el gimnàs i els despatxos dels centres han patit nombrosos desperfectes, així com la trencadissa d’alguns vidres i el buidatge d’extintors.

L’Ajuntament calcula que la neteja i reparació d’aquests actes vandàlics tindran un cost d’uns 30.000 euros, un import equivalent a la construcció de dues pistes esportives.

El regidor d’Ensenyament, Francesc Roca, ha explicat que en els darrers dies ja havien hagut d’actuar per actes vandàlics i que aquest divendres al matí s’han produït noves pintades. “Cal que tots i totes reflexionem, ja que la despesa que implica reparar tots aquests desperfectes i incidències tan greus es fa amb diners públics de tots els contribuents. Es fa necessari que, com a ciutat educadora que som, des de la prevenció, la correcció i la seguretat, ens impliquem des de la conscienciació i la responsabilitat compartida que ens pertoqui”, ha conclòs el regidor.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
free download udemy paid course