23. Abril 2024

MINUT DE SILENCI A LA DIADA DEL SÍ EN RECORD DE LES VÍCTIMES DELS ATEMPTATS DE BARCELONA I CAMBRILS

La Diada del Sí ha començat a moure’s aquesta tarda, a partir de les 17h, després d’un minut de silenci en record de les víctimes dels atemptats terroristes el passat agost a Barcelona i Cambrils.

La manifestació de Barcelona compta amb quatre lones gegants que es van desplaçant per sobre les persones que participen a la Diada amb l’objectiu d’arribar al punt central de la cruïlla, entre el Passeig de Gràcia i el carrer Aragó on acabaran formant una creu. Cada una de les lones porta imprès un motiu diferent: una amb el símbol d’una urna, una altra amb un colom i la inscripció ‘Pau i llibertat’, i les altres dues amb la paraula ‘Sí’.

La creu simbolitza, segons els organitzadors, “un immens signe Més” com a reflex de “totes les oportunitats del nou estat en forma de república que ens espera a les paperetes del referèndum”.

La idea dels organitzadors és que aquest any també tingui molta presència la samarreta de la Diada. A partir d’aquesta idea, els manifestants s’haurien de posar la samarreta quan passi la lona pel seu lloc, de tal manera que el groc fluorescent que s’ha triat com a color sigui l’estela que acompanyi les pancartes fins al punt de confluència.

La manifestació d’aquest any té dos epicentres, la cruïlla entre el Passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó i la Plaça de Catalunya, però s’ha estès fins al carrer de Casanova pel Sud, els Jardinets de Gràcia per l’oest, el Passeig de Sant Joan pel nord i la Plaça de Catalunya per l’est. Els quatre braços es divideixen en 48 trams i cada tram correspon a una comarca.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
free download udemy paid course