29. Març 2024

TSJC NO TÉ PRESSA I DEIXA PER DILLUNS LA DECISIÓ D’ADMETRE A TRÀMIT LA QUERELLA DE LA FISCALIA CONTRA LLOVERAS I BRUCH

Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) esperarà fins el proper dilluns, dia 18, per dicidir si admeten a tràmit la querella presentada ahir dijous, dia 14, per la Fiscalia, contra Neus Lloveras i Miquel Bruch.

La sala d’admissions del TSJC s’ha reunit de forma excepcional, la tarda d’avui divendres, per resoldre si admetien a tràmit la querella presentada per la Fiscalia contra la presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Neus Lloveras, i el president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), Miquel Buch, per promoure i organitzar el referèndum de l’1-0, a través dels alcaldes.

A diferència de les querelles contra la Taula del Parlament i el Govern pel referèndum, l’admissió de les quals a tràmit es va decidir en unes hores, els magistrats han donat per acabada aquesta tarda la seva reunió sense haver aconseguit cap acord.

Els tres magistrats reprendran la seva reunió dilluns que ve per decidir si acorden obrir una recerca sobre la querella de la Fiscalia.

La sala d’admissió, integrada pel president del TSJC, Jesús María Barrientos, i els magistrats Carlos Ramos i Jordi Seguí, s’han reunit de forma excepcional aquesta tarda per resoldre si admeten a tràmit la querella de la Fiscalia, presentada ahir, en la que acusa la presidenta de AMI, Neus Lloveras, i al president de l’ACM, Miquel Buch, de promoure i organitzar el referèndum de l’1-0, a través dels alcaldes.

Igual que als membres del govern català, la Fiscalia acusa Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú (Barcelona), i a Miquel Buch, alcalde de Premià de Mar (Barcelona), dels delictes de desobediència, malversació i prevaricació per dur a terme “actes inequívocs de promoció i organització” d’un referèndum “inconstitucional”.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
online free course