19. Abril 2024

MÉS D’UN MILER DE PERSONES DONEN SUPORT A MADRID AL REFERÈNDUM DE L’1-O

Un miler de persones han donat suport, avui a Madrid, al referèndum de l’1-O organitzat al Teatro del Barrio de Madrid, que ha quedat petit per encabir a tots els assistents a l’acte. L’acte estava previst que es fes al centre cultural el Matadero de Madrid, però va ser suspès per un jutge de Madrid a petició del PP.

Des de dues hores abans de l’inici de l’acte en suport al referèndum de la independència de Catalunya, moltes persones ja feien cua per poder entrar al Teatro del Barrio, on finalment s’ha pogut fer aquesta activitat organitzada per “Madrileños por el derecho a decidir”. El nombre de l’acte ha quedat desbordat pel nombre d’assistents i ha acabat amb un míting davant d’un miler de persones que es concentraven al carrer i que han cridat consignes a favor del dret a decidir i de la llibertat d’expressió.

A l’acte hi ha participat el portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardà; el president d’Òmnium, Jordi Cuixart; la vicepresidenta de l’ANC Natalia Esteve; el diputat de JSxí i membre de Súmate Eduardo Reyes; la diputada de Podem a l’Assemblea de Madrid Isabel Serra; la portaveu nacional de la CUP, Núria Gibert; el regidor d’Ahora Madrid Alberto Arregui i l’activista Elena Martínez.

Tots han fet una defensa de la llibertat d’expressió i dels drets civils a l’Estat, a més d’expressar el suport al referèndum com a eina per provocar també un canvi a l’Estat. En paraules de Tardà, avui “defensar Catalunya és defensar Madrid”.

Quins partits governaran a Tarragona?

0 comments

  • jaja

    17 Setembre, 2017 at 2:58 pm

    la plana mayor de poTemos, nada nuevo bajo el sol

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
free download udemy paid course