20. Abril 2024

ELS ALCALDES DEL PSC AL CAMP DE TARRAGONA DEMANEN RETORNA “A LA SENDA DEL DIÀLEG”

Els alcaldes i alcaldesses del PSC al Camp de Tarragona han fet públic aquest dijous, en un comunicat, la seva preocupació davant els escorcolls i detencions que s’estan patint aquests dies i demanen retornar a la senda del diàleg.

“Ens preocupa la situació que estem vivint i demanem seny i responsabilitat a tothom per reconduir aquesta situació. Fem, amb fermesa i convicció, una crida urgent a retornar a la senda del diàleg i l’acord” han afirmat.

Els alcaldes creuen que s’està patint un “problema polític de primera magnitud”, i en fan culpable a la “inacció política i manca de diàleg del president espanyol Mariano Rajoy i del govern del PP”. Amb tot, també asseguren que n’és responsable el Govern de la Generalitat a qui culpen “d’atrinxerar-se” en la confrontació institucional i la unilateralitat.

Per al PSC del Camp de Tarragona, “la única solució possible és el diàleg. Per això emplacem al Govern de la Generalitat i al govern espanyol a parlar des del respecte mutu i fer-ho amb caràcter immediat”. “Proclamem la nostra defensa de les institucions, la llibertat d’expressió i la convivència cívica i el nostre rebuig a una situació que retroalimenta l’odi en una societat que volem democràtica, respectuosa i de progrés”, asseguren.

En el comunicat també es condemnen “les pressions als alcaldes” que s’han produït aquests darreres dies. “El problema polític que tenim a Catalunya no es resoldrà ni cridant a la ciutadania a enfrontar-se amb els alcaldes, ni citant-los a declarar a la fiscalia”, han conclòs.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
udemy paid course free download