20. Abril 2024

EL PORTAVEU DEL PP A SALOU DENUNCIA L’ÚS INDEGUT DE LES SEVES DADES PERSONALS

El portaveu del PP a Salou, Mario García,  ha presentat avui una denúncia al jutjat d’instrucció per ús indegut de dades personals pel referèndum. El líder dels populars del PP demana al jutjat que ho investigui i que “es pugui portar a judici a les persones implicades en els fets”.

El portaveu del PP a l’Ajuntament de Salou, Mario García, ha presentat una denúncia al jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona pel presumpte ús indegut de les dades personals en el referèndum. En el seu escrit exposa que presenta aquesta mesura perquè després que la Generalitat anunciés el lloc web on es podien consultar els diferents col·legis electorals pel dia 1 d’octubre, va introduir les seves dades personals per comprovar si constava en el cens d’electors del referèndum “il·legal”.

Per fer la comprovació, va haver d’introduir el seu DNI, la data de naixement i el codi postal de la població on resideix, detalla en la seva denúncia. Després de fer aquest pas, li va aparèixer el lloc assignat on podrà anar a votar.

Un cop fet tot el procés, García considera que aquests fets són denunciables, per “transmissió indeguda de dades personals, prevista en el Codi Penal, en el seu article 197”.

El popular, “amb la intenció de no col·laborar en la realització d’un referèndum il·legal i prohibit expressament pel Tribunal Constitucional”, demana al jutjat que investigui i comprovi els fets, perquè, “després dels tràmits legals oportuns, es pugui portar a judici a les persones implicades en els fets”

Quins partits governaran a Tarragona?

0 comments

  • hola

    23 Setembre, 2017 at 8:52 am

    todo el mundo a denunciar, protección de datos.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy course download free