19. Abril 2024

L’ALCALDE DE TORTOSA ES NEGA A DECLARAR DAVANT FISCALIA: “EL DECRET D’ALCALDIA DÓNA SUPORT AL REFERÈNDUM, NO CEDEIX D’ESPAIS”

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, s’ha negat a declarar davant la Fiscalia del Tribunal Suprem i ha entregat una còpia del decret d’alcaldia de suport al referèndum per tal que el fiscal pugui comprovar que no coincideix amb el contingut expressat a la seva querella “Jo em limito a donar suport referèndum i en cap cas parlo de la cessió d’espais”.

L’alcalde de Tortosa ha estat només cinc minuts a dins la Fiscalia, on ha arribat a peu des de la seu del Govern a Madrid acompanyat de membres del PDeCAT, ERC, En Comú Podem, En Marea, Compromís, PNB i EH-Bildu.

Bel ha denunciat les “accions preventives” de la fiscalia contra els alcaldes, ha criticat que va conèixer la seva citació per la premsa i ha assegurat que no canviarà de parer i que manté el suport a l’1-O.

Més de 200 persones han donat suport a Bel a primera hora del matí quan marxava de Tortosa per anar a declarar a la fiscalia. Com ha fet en d’altres ocasions, Bel ha lamentat que la citació no se li hagi fet arribar oficialment i hagi estat informat per la premsa.

Bel és un dels 712 alcaldes catalans que el fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza, a través de les Fiscalies de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida va citar com a investigats per fer públic el seu suport al referèndum. És l’únic alcalde proreferèndum que també és diputat al Congrés.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
download udemy paid course for free