25. Abril 2024

ADJUDICADES LES OBRES PER LA CONSTRUCCIÓ DE LA PISCINA DE 50 METRES I EL DESMANTELLAMENT DE L’A-7

L’Ajuntament de Tarragona adjudica la construcció de la piscina descoberta de 50 metres dels Jocs del Mediterrani 2018 a l’empresa Acsa, Obras e Infraestructures SA i el projecte de desmantellament de l’Autovia A-7, a Transmaber SL. Les empreses tenen 10 dies hàbils per aportar fiances i la documentació requerida per la mesa de contractació.

De les 8 empreses presentades a la licitació de les obres per  la construcció de la piscina descoberta de 50 metres a l’Anella Mediterrania dels Jocs del Mediterrani 2018, la mesa de contractació ha atorgat la millor puntuació a l’empesa Acsa, Obras e Infraestructuras SA, que ha presentat una oferta per un preu de 1.689.331 €, més IVA, en un concurs que comptava amb un pressupost de 2.314.049,58 €.

La piscina de 50 metres, ubicada a l’Anella Mediterrània, serà l’eix del futur Centre Aquàtic, que acollirà les competicions de natació i waterpolo.

Pel que fa a les 11 ofertes presentades pel projecte d’urbanització per recuperar la topografia de l’antiga traça de l’autovia A-7, en el tram que es conserva entre el camí del Llorito i la rotonda de la Via Augusta, que tenien un pressupost de 560.233,57 € més IVA, la mesa de contractació les ha adjudicat a Transmaber SL, amb un preu de 270.384,53 € més IVA.

La recuperació dels terrenys de l’antiga A-7 permetrà que aquest vial estigui a una única alçada,millorant així la mobilitat dels vianants a la zona del Nou Estadi, escenari de les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs Mediterranis.

La mesa de contractació ha atorgat un termini de 10 dies hàbils per tal que les empreses aportin la documentació a partir del qual es formalitzarà l’adjudicació i, posteriorment, signatura el contracte.

El tinent d’alcalde comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, assegura que amb aquestes dues adjudicacions “es completarà el nucli dur de les infraestructures dels Jocs Mediterranis, tot seguint el cronograma previst. D’aquesta manera la nova piscina de 50 metres podrà acollir una prova test a la primavera, abans de l’inici dels Jocs. Pel que fa a l’actuació a l’autovia A-7, es realitzarà minimitzant les molèsties als veïns i la possible afectacions als aficionats del Nàstic els dies de partit”.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
free download udemy paid course