19. Abril 2024

BASSA DIU QUE EL TRASLLAT D’EMPRESES NO AFECTARÀ LES PLANTILLES NI L’ECONOMIA CATALANA

La consellera de Treball i Afers Socials, Dolors Bassa, assegura que els canvis de seu social de bancs i empreses “no afectaran les seves plantilles” ni tampoc comprometran “l’economia catalana”. La consellera també ha recordat que, precisament, ni Banc Sabadell ni CaixaBank han decidit fer el trasllat de domicili fiscal a Madrid i ha admés que les dues entitats han rebut pressions.

La consellera demana “tranquil·litat” dient que aquests moviments, de fet, eren “previsibles”. “Ja sabíem que passaria, però vivim en un món global en què el lloc on una empresa tingui la seu social no suposa cap diferència”, ha dit Bassa.

En referència a Banc Sabadell i a CaixaBank, la titular de Treball diu que, de fet, ja era “previsible” que les dues entitats fessin aquest moviment. “Tots sabíem que passaria, perquè de fet hem estat parlant-hi”. Bassa també ha dit que cal “ser conscient” que cap de les dues entitats ha apostat per Madrid per situar-hi la seu social i també admet que els dos bancs han rebut “pressions” que els han dut a fer el canvi de domicili fiscal.

Bassa ha insistit en el caràcter “pacífic i dialogant” del procés, i ha assegurat que, a diferència de l’Estat, Catalunya no farà mai “boicots de productes ni anar en contra d’empreses o marques”. “Catalunya té una economia estable i no ens afectarà”, ha afegit.

Quins partits governaran a Tarragona?

0 comments

  • hola

    6 Octubre, 2017 at 10:15 pm

    eso es TOTALMENTE y RADICALMENTE falso, los 2 grandes impuestos que se pagan los recibirán el estado y la ciudad receoptora

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
online free course