La CUP denuncia que el dispositiu de la Guardia Urbana va estar “al servei dels repressors” i que els talls de transit que van fer “coincideixen amb el desplegament de la Policia Nacional a Campclar, a la plaça Imperial Tàrraco i a la Rambla Vella”.

Segons la CUP, un informe facilitat als grups municipals divendres passat, després de la reunió de la Junta de Portaveus amb l’intendent de la Guàrdia Urbana, mostra que la policia local va actuar simplement fent talls de trànsit però que aquestes actuacions “coincideixen amb el desplegament de la Policia Nacional a Campclar, a la plaça Imperial Tàrraco i a la Rambla Vella”, segons han denunciat.

El grup municipal afirma que l’informe “no desmenteix en cap moment que el cos s’hagués comunicat amb la Policia Nacional durant la jornada, quan en canvi explicita que no hi havia hagut comunicació o coordinació els dies previs”.

La CUP preguntarà dilluns al plenari de l’Ajuntament si la Guàrdia Urbana es va coordinar o comunicar amb la Policia Nacional per les actuacions de l’1-O ja que creu “indispensable” que l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, “resolgui tots aquests dubtes”. “Consideraríem d’extrema gravetat que es confirmés una comunicació o coordinació entre la policia local i el cos que va agredir tan brutalment els nostres veïns”, han assenyalat.

 

2 comentaris so far.

 1. hola ha dit:

  represores dicen los perroflautas jajaja

 2. perroflauta ha dit:

  Me encanta cuan intenten desacreditar a votants, militants i membres de la CUP quan diuen “perroflautas”.

  Aquests ignorants saben que els de la CUP son els que tenen millors percentatge d’estudis superiors de tots els partits representants al parlament?

  I que son també els que tenen un percentatge més baix d’aturats?

  Fonts: http://www.politico.eu/article/catalonia-independence-referendum-what-spain-has-to-lose

Leave a Reply