19. Abril 2024

TALLS PUNTUALS DE TRÀNSIT AL VIAL DE BRYANT PER LES OBRES DE LA NOVA PASSAREL·LA

A partir de demà, dimarts 10 d’octubre, es faran talls puntuals de tràfic al Vial de Bryant per l’inici de les obres del tram 5 de la Passarel·la Port-Ciutat, aquests talls puntuals es faran fins al dia 15 d’octubre. A partir del dia 16 d’aquest mes quedarà totalment tallada la circulació al Vial. 

Així serà la passarel·la

A partir de demà, 10 d’octubre, s’inicia la primera fase per completar la unió del tram 5 de la Passarel·la que ha d’unir el port amb la ciutat de Tarragona. Els treballs a fer des de demà fins el dia 15 d’octubre seran la descàrrega de material, i l’assemblatge de peces i col·locació del tram 5 de la Passarel·la.

Aquest nou tram correspon a l’inici de la rampa 1 des del costat ciutat-Estació fins el tram central sobre les vies del tren ja col·locat, que ja incorpora l’inici de la rampa 2 del costat ciutat-Baixada del Toro.

A partir del dia 16 d’octubre l’execució de les obres implicarà el tall total del Vial de Bryan entre la rotonda situada just abans de començar el vial, i la rotonda de Via Augusta (Hotel Imperial Tàrraco). Hi haurà accés restringit al Bingo des de les 9 h. de dilluns dia 16 fins a les 6 h. del diumenge dia 22.

Els treballs previstos durant aquesta segona setmana són la descàrrega de la resta de materials (peces de l’estructura metàl·lica), el seu assemblatge i la col·locació en obra durant la matinada del diumenge 22 d’octubre.

Recordar que la futura passarel·la connectarà el centre de la ciutat amb el passeig marítim i la zona del Port de Tarragona. Comptarà amb 300 metres de longitud, salvarà una altura de 17 metres i permetrà fer el recorregut en vuit minuts,  aproximadament.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
udemy paid course free download