Una dona morta i un home ferit crític són el balanç d’un accident frontal que ha tingut lloc la tarda d’avui dimarts, al punt quilomètric 3,5 de la carretera C-37, en terme municipal de Valls, entre una furgoneta i un camió. L’home ha estat traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els Mossos d’Esquadra han informat que tant la dona que ha resultat morta com l’home ferit i traslladat a l’Hospital Joan XIII viatjaven en la mateixa furgoneta que, per causes encara desconegudes, hi han envaït el carril contrari de la carretera xocant frontalment contra el camió que els venia de cara.

El conductor del camió, que ha resultat il·lés, veient que la furgoneta se li tirava a sobre, ha intentat evitar l’accident sense èxit, ja que la furgoneta ha impactat amb la part dreta del camió provocant la mort de la persona que anava asseguda al seient de l’acompanyant.

Els dos ocupants de la furgoneta són veïns de Valls.

Al lloc del sinistre s’ha desplaçat vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Categories: DRETA 2, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply