El conseller d’Afers Exteriors, Raül Romeva, ha participat avui dimecres, a Valls, en el seu primer acte públic de campanya després d’haver sortit de la presó. Romeva ha afirmat que el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, encara és a la presó “perquè els fa por que transmeti el seu missatge i s’entengui que no es va contra ningú”.

Romeva, davant 700 persones que han omplert el míting d’Esquerra al Centre Cultural de Valls, ha recordat els ‘Jordis’, els consellers que segueixen empresonats i especialment el cap de llista d’ERC, Oriol Junqueras de qui ha dit que “és injustament empresonat” i que el jutge el manté a la presó per por,  “l’estat espanyol té por que la gent entengui que això no va contra ningú, sinó que volem construir un país amb allò que tantes vegades insistim que és necessari: amb igualtat, llibertat i fraternitat”.

El conseller Romeva ha traslladat als presents a l’acte de campanya d’ERC un missatge de Junqueras, qui ha demanat “guanyar el país, la República i la dignitat”.

Romeva ha assegurat que la raó del Suprem per mantenir Junqueras, Forn, Sánchez i Cuixart a la presó, argumentant que poden promoure revoltes violentes és “immoral, indignant i ignominiós. No es pot acceptar de cap manera”, ha exclamat.

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply