29. Març 2024

DETENEN UN VEÍ DE SALOU PER FALSIFICAR UNA DENÚNCIA I VOLER COBRAR L’ASSEGURANÇA

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte un veí de Salou, de 45 anys, per haver falsificat una denúncia amb la intenció de cobrar l’assegurança. L’home està acusat de falsificació de documents i estafa en grau de temptativa.

El detingut, que posteriorment va ser posat en llibertat i que haurà de presentar-se quan el jutge el requereixi, va enviar una denúncia a la seva asseguradora de robatori dins del seu cotxe per aconseguir cobrar de l’assegurança. A la denúncia s’especificava que havia patit un robatori amb força a l’interior del vehicle, el passat 4 de desembre, declarant la pèrdua d’objectes valorats en 1.600 euros.

La companyia li va respondre que la seva pòlissa no cobria el robatori a l’interior del vehicle i va ser llavors quan l’home va falsificar la denúncia i en va presentar una altra dient que havia estat víctima d’un robatori amb violència a la via pública, en la qual especificava com a sostrets els mateixos objectes que a la primera denúncia.

La mateixa companyia va comunicar als Mossos el passat 4 de gener que un client els havia presentat uns documents que semblaven manipulats.

Els Mossos van poder confirmar que l’home hauria modificat diversos apartats de la denúncia afegint quadres de text, malgrat que les dues mantenien el títol de “Denúncia de robatori a interior de vehicle”. En la descripció, a més, el detingut assegurava que li havien donat “un cop a l’abdomen, li havien tret un ganivet i li havien sostret un maletí amb diversos objectes”.

Després de declarar a la comissaria dels Mossos, l’home va quedar en llibertat amb el compromís de presentar-se quan sigui requerit davant el jutjat de guàrdia de Tarragona que instrueix el cas.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
udemy course download free