Es pacta una col·laboració on l’objectiu principal és el benefici del turisme a Tarragona, juntament amb la seva promoció

Es signa l’acord de col·laboració entre La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT), que ha de servir com un primer contacte per tal d’ajudar en la promoció del turisme a la ciutat de Tarragona.

El principal objectiu del conveni és establir un marc d’enteniment i complicitat entre el sector públic i privat per a la promoció turística de la ciutat.

Marta Álvarez, la directora de la FEHT, pretén que amb aquest acord es puguin generar les sinèrgies necessàries perquè la ciutat de Tarragona s’integri en les estructures de decisió turística de la Costa Daurada, aportant el seu model turístic cultural per tal d’incrementar les opcions de desestacionalització del territori.

Tant el FEHT com el PMTT, valoren que el més important d’aquest acord és la declaració d’intenció de col·laborar juntament per l’obtenció de beneficis, en el marc de desenvolupament de la promoció turística de la zona.

Immaculada Rodríguez, consellera de Turisme i Pla Estratègic de l’Ajuntament de Tarragona, pretén iniciar un camí conjunt per potenciar encara més els esforços d’ambdues institucions en la promoció per enfortir el sector turístic.

En aquest acord s’inclouen repartiments físics de flyers promocionals de Tarragona que estaran exposats a les recepcions dels hotels de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda. A més de tenir una pàgina d’informació de Tarragona a la revista Daurada Magazine 2018, on es presenten totes les ofertes d’activitats relacionades amb el turisme. Aquest acord, també implica que el PMMT col·labori en el newsletter setmanal de la FEHT, amb l’objectiu de fer a arribar a tots els associats les campanyes informatives programades pel PMTT.

 

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES

Leave a Reply