Un important nombre d’advocats del Col·legi de Reus ha decidit aprovar, en Junta General Extraordinària (JGE), celebrada aquesta tarda, la proposta de l’Associació d’Advocats Voluntaris d’alliberar de forma immediata el vicepresident del govern i els consellers cessats i els ‘Jordis’.

La majoria dels assistents ha acordat “manifestar de forma especial el respecte i solidaritat” amb el conseller de Justícia, Carles Mundó, empresonat per un delicte de rebel·lió, sedició i malversació de fons públics. Durant la trobada, s’ha decidit retirar de l’ordre del dia la no participació en les reunions del Consejo General de l’Abogacia Española fins que no s’alliberessin els presos polítics.

Aquesta junta ha guanyat rellevància mediàtica, atenent que la darrera reunió d’aquest estil es va celebrar farà 20 anys. Es va celebrar arran del debat del català a la justícia.
A la JGE, que ha durat unes dues hores, han participat unes 90 persones. L’ex degà del Col·legi d’Advocats, el reusenc Pere Lluís Huguet, manifesta i públicament contrari al ‘procés’, ha estat una les absències més notòries.

 

Un comentari so far.

  1. hola ha dit:

    no son presos politicos

Leave a Reply