AAAA

L’Ajuntament d’Altafulla organitza el proper 17 d’octubre al’Hotel Gran Claustre la quarta edició de la Jornada de Comunicació Local 2.0. Una cita per als professionals del Periodisme en la qual s’obrirà el debat a l’impacte que han de tenir els nous canals de les xarxes socials en la comunicació política de les administracions locals.

Sota el títol ‘Govern obert i transparència’, la cita constarà de dues ponències a càrrec de la tècnica superior de la Generalitat i membre de la Xarxa d’Innovació Pública, Sandra Lomas, i la directora del Laboratori de Comunicació Pública de la UAB, Amparo Moreno,  i dues taules rodones.

Quin són els temes que preocupen?
La primera, sota el títol ‘Com podem augmentar la trasparència de les administracions locals?’, té com convidats el tècnic especialista en Govern Obert del Comissionat per a la Transparència de la Generalitat, Jordi Pacheco; el cap de noves tecnologies de l’Ajuntament de Cambrils, Pep Bui; el cap de l’àrea de Coneixement i Tecnologia de Localret, Lluís Albert Just i la tècnica  de la Diputació, Dolors Roo. Moderarà el cap de Comunicació de l’Ajuntament d’Altafulla, Albert Jansà.

La segona girarà al voltant de ‘Les xarxes socials, una oportunitat per a la transparència?’. Hi participaran l’alcalde de Vilallonga del Camp, Ignasi Valera; el director de Comunicació de l’Ajuntament de Tarragona, Gustavo Cuadrado; la periodista freelance Esher Celma i la directora de Nació Digital, Karma Peiró. Moderarà el periodista i vocal del Col·legi de Periodistes, Esteve Giralt.

La inscripció té un cost de 40 euros, o bé 35 euros en cas d’estudiants i professionoals a l’atur presentant document acreditatiu.

 

Categories: NOTICIES

Leave a Reply