ana_lopez ana_lopez3

 

 

 

 

 

 

Ana_lopez_ballesteros

Ballesteros, Iceta i López

Més de 170 persones han assistit a la presentació de la candidata socialista a l’Ajuntament de Cambrils. La plana major de la família de la rosa ha fet pinya a favor d’Ana López. El primer secretari del PSC Miquel Iceta i el seu antecessor Pere Navarro s’han desplaçat a Cambrils per donar suport a “la millor alternativa” pel municipi governat, actualment, per la convergent Mercè Dalmau.
Miquel Iceta ha qualificat l’alcaldable com “el millor que tenim a Cambrils” i, sense cap mena de dubte, ha dit que posaria les dues mans i el coll per Ana López, perquè és una persona “preparada, discreta, honesta, transparent i treballadora”.

Després de fer un repàs per la ‘política general’ i de demanar que es faci fora a Rajoy i a Artur Mas, el màxim responsable del PSC ha demanat  responsabilitat i voluntat de canvi als cambrilencs. Ana López, en la seva opinió, és la persona que pot liderar aquest canvi perquè, a banda de “tocar de peus a terra”, li avala la dedicació, la transparència i la preocupació pels problemes dels seus conciutadans.

Cambrils sense empenta i lideratge
El responsable dels socialistes tarragonins, Josep Fèlix Ballesteros, ha ressaltat les qualitats personals de la candidata. El també alcalde de Tarragona ha recordat que Cambrils amb l’actual govern ha perdut l’empenta i el lideratge. Dos aspectes que es podem recuperar si Ana López acaba sent elegida.

L’alcaldable cambrilenca, en la seva opinió, reuneix els ingredients necessaris per esdevenir una excel·lent cap de govern municipal: proximitat, compromís, rigor, honestedat i senzillesa.

ana_lopezz

Dirigents socialistes i familiars de la candidata

Ballesteros ha promès celebrar l’elecció d’Ana López amb una “paella de galera”. Està convençut que el seu projecte per a Cambrils és col·lectiu i allunyat de personalismes estèrils. “Ets l’enxaneta que ha d’enlairar la mà” a l’hora de defensar els interessos dels cambrilencs i liderar la il·lusió i la voluntat de canvi, ha remarcat el dirigent socialista.

“No tinc una vareta màgica”
Per la seva banda,  Ana López, vestida de negre i emocionada, ha promès lluitar i defensar cabdalment les seves conviccions. Ha insistit que Cambrils està aturat i té un govern opac. S’ha presentat com una candidata que parlarà de forma clara i directa.

Ha reconegut que no disposa d’una vareta màgica per resoldre els problemes de tots els ciutadans, però lidera un projecte col·lectiu que està basat en el compromís, la il·lusió, l’esforç i la responsabilitat.

 

Categories: PORTADA