ANA LOPEZ

Ana López

Aquest maig hem de triar nous ajuntaments. No és una elecció qualsevol. L’Ajuntament és la principal empresa local i l’entitat amb més influència cívica i social i on la vida dels nostres veïns i veïnes es veu moltes vegades condicionada per les decisions que es prenen des de la casa consistorial, que és casa de tots. Degut a aquesta transcendència que tenen les polítiques més pròximes a la ciutadania, molts (alguns) ens involucrem directament en activitats polítiques i ens presentem davant del veïnatge sota el signe d’un partit o d’un altre.

Si bé en l’actualitat ens trobem davant d’un descontentament general de la ciutadania vers la classe política, voldria manifestar la meva admiració més profunda pels ciutadans i ciutadanes de Cambrils que ofereixen el seu cos i la seva ànima per treure endavant l’administració municipal.

Tots plegats, tots, els contents i els descontents cap a la política, tenim molts reptes per davant, però que no són ni molt menys impossibles d’assolir si el compromís conjunt és gran: la promoció econòmica del nostre municipi i la de la seva gent; el desenvolupament màxim de l’Ajuntament per a què abordi inversions importants, sigui en solitari, sigui col·laborant estretament i amb transparència amb la iniciativa privada; reclamar insistentment a les altres administracions els deures pendents en infraestructures, equipaments, i per suposat, econòmics; la defensa d’una política social seriosa i molt necessària en els temps que vivim i  d’una política d’impostos, preus i taxes locals basada en la tarificació social, és a dir, que tendís a fer pagar segons la renda de cadascú. I finalment la participació ciutadana.

Personalment em sembla bé qualsevol iniciativa que vagi per aquest camí, abans, durant i després de les eleccions municipals. Aquests són els punts, entre d’altres, què els socialistes de Cambrils volem proposar per a defensar de manera unitària l’Ajuntament. Em semblen seriosos i perfectament acceptables per tothom. I ara és el moment d’actuar de manera col·laborativa i d’arribar a grans acords en quant a l’essencial.

Ana LÓPEZ
Cap de llista del PSC a Cambrils

 

Categories: OPINIO

Un comentari so far.

Leave a Reply