La Terrasseta ofereix tota la programació gratuïta amb tallers de música i circ, concerts, cinema a la fresca i sopars a preus populars

El Festival, que se celebra del 14 al 24 de setembre, comença fort amb la sessió de Miqui Puig, ‘La Terrasseta Meets Jamaica’ i la Fira de Sant Vinil.

El primer cap de setmana de La Terrasseta comptarà amb el concert internacional de Greg Lee (Hepcat) i Soweto a ‘La Terrasseta Meets Jamaica’ i la Fira del Vinil. La tarda del dissabte 15 de setembre és l’espai per la segona edició de ‘La Terrasseta Meets Jamaica’ on escalfaran l’ambient amb reggae, soul i ska els djs Saul Ska-Ba i Dj. Luna.

I a partir de les 23.30 h arribarà el doble concert dels catalans Soweto i l’esperat Greg Lee (Hepcat amb The Kinky Coo coo’s).

A dos quarts d’una, el cantant i fundador del llegendari grup Californià de la Third Wave of Ska, HEPCAT, Greg Lee, visita per primera vegada Tarragona per fer un repàs als seus grans clàssics que van des de l’ska, el rocksteady i el soul.

El cap de setmana continuarà amb molta música, el diumenge 16 de setembre, se celebrarà la 5a edició de Sant Vinil, la fira del disc del Camp de Tarragona on des de les 11 h del matí i fins a les 21 h es podrà comprar, vendre i intercanviar discs, i sobretot, es podrà ballar amb la música dels millors selectors i melòmans de la ciutat. A la tarda també hi haurà un taller de dj. a càrrec de Dr. Dubwiser i Maga Down Records i un espai de caricatures de l’artista tarragoní Tziqui Artworks.

Les tardes d’entre setmana seran les més familiars amb els tallers de circ a càrrec del grup d’animació Sidral al Parc Saavedra. A la nit a partir de les 21 h hi haurà els sopars a preus populars i cinema a la fresca amb grans clàssics com Dirty Dancing, Mi chica o Star Wars: L’imperi Contraataca.

També hi haurà 4 concerts en horari familiar: dilluns la proposta de CORCS, un duet de hammond i bateria que portarà un so fresc, energètic i molt ballable de surf, reggae i rhythm and blues. I seguint amb les propostes internacionals dimarts 18, actuarà la banda mexicana que està en gira europea, LOS KAMER

Dimecres 19 pujarà a l’escenari el trovador tarragoní de Factor X, OSCARBOLES. Els tarragonins HARRISON FORD FIESTA tancaran els concerts entre setmana el dijous 20 amb el seu segon treball, folk lo-fi cuinat a foc lent, La Fête.

El mateix dijous a partir de les 18 h La Terrasseta acull un mercat de segona mà i artesania.

La traca final serà el segon cap de setmana, ben carregat de música amb DJ Lupe (21 setembre), DJ Trabubu (22 setembre) i DJ Sendo (23 setembre).

 

 

Categories: ESQUERRA 2, NOTICIES

Leave a Reply