Arran de les investigacions del cas Inipro es van fer diferents escorcolls policials – inclòs algunes dependències municipals – i detenir dues persones, entre elles el cap de gabinet de l’alcalde Ballesteros.  El jutge ho té tot preparat per deduir acusació formal contra els investigats

El jutge Joaquin Elias sortint de l’Ajuntament

El proper dia 30, l’Audiència Provincial de Tarragona té previst resoldre els recursos presentats per alguns dels investigats en el cas Inipro. Entre ells, el de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el de la regidora Begoña Floria.

De totes maneres, el jutge instructor del cas, Joaquin Elias, ja té preparat el seu escrit per a l’obertura del judici oral per a la majoria dels implicats en aquesta presumpta trama de finançament del PSC a Tarragona.

Fonts judicials han confirmat al nostre digital que el magistrat ja ha conclòs totes les diligències necessàries i pertinents per procedir a l’acusació formal dels investigats. El jutge està esperant la resolució dels recursos per procedir a la notificació de les seves conclusions.

Ca recordar que l’instructor del cas Inipro –la presumpta trama de corrupció al voltant de l’equip de govern del PSC a l’Ajuntament de Tarragona- ha acusat els socialistes d’haver desviat una part dels fons destinats a serveis socials a la formació d’un grup de ciberactivistes, que haurien cobrat per promocionar el PSC i l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros a les xarxes socials. El titular del jutjat número 1 de Tarragona sospita que Inipro era un instrument perquè afiliats i simpatitzants del PSC cobressin per fer aquesta tasca.

 

 

Leave a Reply