Ballesteros, que actualment governa en minoria amb el PP després de la sortida del regidor d’Units, nega que hi hagi un acord signat amb Cs de cara als comicis previstos pel 26 de maig de l’any vinent. “M’han dit que ho ha dit un dels possibles candidats de Ciutadans, però ho desmenteixo rotundament”, puntualitza.

Ballesteros revisant documentació al seu despatx

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s’inclina cada cop més per tornar-se a presentar a la reelecció com a candidat del PSC, però assegura que la decisió “definitiva” encara no està presa i que la farà pública d’aquí a unes setmanes. “No marejaré la perdiu durant tot l’estiu, ni m’aniré fent el desitjat”, assegura el batlle socialista.

Ballesteros, que es confessa un convençut dels pactes en política, desmenteix “rotundament” que hagi segellat un acord amb Cs per compartir l’alcaldia durant el proper mandat i assegura que no es presta mai “a aquest tipus de jocs”. Com acostuma a dir, pactarà “amb tothom que aposti per la ciutat”, de forma inclusiva. Malgrat que alguns dels seus adversaris polítics l’han acusat d’estar “amortitzat” i “esgotat”, Ballesteros treu pit dels suports rebuts el 2011 i el 2015 a les urnes. “A mi em preocuparia que em volgués amortitzar la gent i no percebo que la gent em vulgui amortitzar”, defensa.

Cada dia que passa, l’alcalde socialista de Tarragona està més a prop d’anunciar que aspira a governar la ciutat per quart mandat consecutiu. Tot i això, assegura que encara no ho té del tot decidit i que s’esperarà unes setmanes -“entre un mes i un mes i mig”- per anunciar oficialment el seu futur.

Preguntat per les crítiques d’alguns adversaris polítics, ironitza que deu ser “com una hipoteca” perquè l’han amortitzat el 2011, el 2015 i ara el pretenen amortitzar de nou. “Mentre els que em vulguin amortitzar siguin els meus adversaris, que no enemics polítics, això no em preocupa gens”.

 

 

Categories: ESQUERRA 3, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply