La 56 edició del Saló Nàutic de Barcelona s’ha inaugurat avui amb un increment del 11% d’espai d’exposició i un 7% més de nombre d’empreses participants, en una edició en què els organitzadors esperen superar els 56.000 assistents que van comptabilitzar l’any passat.

El Saló Nàutic de Barcelona creix en superfície, expositors i mostra flotant, presentant més de 120 novetats nacionals i internacionals i un centenar d’activitats, entre les que destaquen les relacionades amb l’emprenedoria, el negoci i la divulgació de la nàutica.

Organitzat per Fira de Barcelona amb la col·laboració d’Anen, el Saló Nàutic de Barcelona disposa de 23.000 metres quadrats en els molls d’Espanya i de la Fusta del Port Vell i acollirà les principals firmes del sector, com Beneteau, Jeanneau, CNB-Lagoon, Marina Estrella, Sunseeker, Touron, Yamaha o Zodiac.

Hi ha un total de 275 empreses participants, unes 700 embarcacions que es podran veure tant a terra com a mar i aquest any hi haurà un 11% més d’oferta flotant respecte a 2016 i supera els 180 vaixells de més de 8 metres d’eslora exposats.

També reuneix 21 catamarans, una de les flotes més important que s’exhibeixen a Europa, i una vintena de models que estan nominats a millor vaixell europeu de l’any.

Entre les novetats lúdiques d’aquest any destaca la piscina per practicar pàdel surf, encara que també es podrà practicar vela lleugera, caiac i padlle surf en aigües del port.

També hi ha espais dedicats a la marina tradicional, amb vaixells de fusta i tallers per descobrir els costums dels antics pescadors, una nova edició de la Barcelona SUP Festival, una prova de canoes a mar obert o l’espai gastronòmic Nautic Food Plaza.

El conseller de Territori, Josep Rull; el director general de Fira de Barcelona, ​​Constantí Serrallonga; el president del Saló Nàutic, Luis Conde; i el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, ​​Agustí Colom; entre altres autoritats, han recorregut avui el saló per conèixer les últimes novetats del sector.

 

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES

Leave a Reply