La regidora de Cultura i portaveu del govern de Ballesteros, Begoña Floria, ha reaccionat al fet que el jutge la mantingui com a imputada en el cas Inipro.

El magistrat Joaquin Elias, que marxa de Tarragona en els propers dies, acusa la regidora dels delictes d’alteració de preus en concursos i subhastes públiques, tràfic d’influències i partícip en els delictes d’abús en l’exercici de la funció pública, malversació i suborn.

Floria no va acudir als jutjats per ser notificada personalment de la seva nova situació processal. Ha delegat la seva representació en el seu defensor. A les xarxes socials, la regidora confessa que “se sent impotent davant l’evolució” del procés.

En la seva opinió, la interlocutòria judicial és “inexplicable” i reconeix trobar-se “al mig d’un procés molt dolorós”. Per demostrar la seva innocència, avança que presentarà tots els recursos que siguin necessaris”. Assegura que sempre ha actuat dins de la legalitat i que la feina que va fer al PSC sempre ha estat “des del voluntariat”. Confia que els fets s’esclariran en seu judicial i demana que el cas Inipro no s’allargui massa més temps.

Després de finalitzar la instrucció, els advocats que no estiguin d’acord hauran de presentar recurs de reforma al mateix jutjat i després apel·lar a l’Audiència Provincial. El cas Inipro podria tornar a ser notícia durant la campanya electoral.

 

 

Leave a Reply