El Grup BIC disposa de 24 fàbriques en quatre continents, dues d’elles a Tarragona, compta amb més de 17.000 treballadors a tot el món i ven els seus productes en 160 països.

Bic Graphic Europe ha invertit 1,5 milions d’euros a millorar el seu centre de Tarragona, després de l’ERO presentat el passat exercici que va suposar l’acomiadament de prop de cent empleats.

Les millores obeeixen a un estudi en profunditat per millorar l’eficàcia de les instal·lacions i poder tirar endavant projectes en què està treballant.

Destaca la maquinària d’última generació per a millorar les capacitats d’impressió, de manera que ara la planta ofereix tots els processos de fabricació per comanda (MTO) en una mateixa nau.

Això permetrà optimitzar els processos, tenir una producció més àgil i complir així amb les demandes del mercat.

En la mateixa línia, la companyia especialitzada en productes promocionals està implantant un nou sistema informàtic per estar més alineada amb el Grup Bic. L’objectiu és integrar en una única solució la relació amb els seus clients i proveïdors, la gestió de mercaderies emmagatzemades i la preparació i enviament de comandes.

El nou disseny reordena l’espai, millora l’ergonomia dels llocs de treball, augmenta la llum natural i redueix soroll. Bic Graphic pertany al grup BIC i treballa en la producció de productes personalitzats com bolígrafs, llibretes, encenedors o fulles d’afaitar.

 

 

Categories: ESQUERRA 3, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply