El jutge instructor del cas Inipro podria enviar els investigats a judici. Ara caldrà caldrà quins són els delictes que el magistrat atribueix a cada un dels implicats

Ballesteros vol evitar aquesta imatge

El cas Inipro coneixerà aquest dimecres un altre episodi. Després de més dos anys d’instrucció, el jutge Joaquin Elias ha decidit citar els imputats per notificar-los de la seva nova situació processal. Els investigats estan citats al jutjat d’Instrucció número 1 de Tarragona, on de les 12 a les 14, seran notificats de la decisió judicial.

Entre els imputats es troba l’alcalde socialista Josep Fèlix Ballesteros, la regidora de Cultura i portaveu del govern Begoña Floria, l’excap de gabinet de l’alcalde, Gustavo Cuadrado, l’exregidora de Serveis Socials, Victòria Pelegrín i l’exgerent de l’IMSS, Antonio Muñoz.

Els implicats en un dels casos més mediàtics de Tarragona podran acudir als jutjats de les 12 a les 14 hores perquè siguin notificats personalment. Els que no es desplacin al palau judicial seran notificats l’endemà al seu domicili o lloc de treball. Fonts consultades per aquest digital han informat que l’alcalde Ballesteros està ponderant la possibilitat de no desplaçar-se als jutjats. En el cas que el batlle socialista no acudeixi als jutjats, rebrà, dijous, la visita d’un funcionari judicial amb l’objectiu de notificar-lo de la seva nova situació en el cas Inipro. Així, l’alcalde evitaria la seva exposició pública davant els jutjats i que la premsa capti la seva imatge a l’entrada i sortida del palau de la justícia.

Segons fonts coneixedores del cas, el jutge Joaquin Elias – que marxarà de Tarragona en els propers dies – enviarà el procés a judici. D’aquesta manera, els imputats passaran a acusats. Després de la notificació judicial, és més que probable que la defensa dels implicats interposarà recurs a l’Audiència Provincial de Tarragona.

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply