Rubén Viñuales si governa, té la intenció de solucionar aquesta situació per tal de no jugar amb la vida de tantes persones

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha denunciat que “és inadmissible l’absolut caos en què es troba el departament de Recursos Humans de l’Ajuntament”. Partir d’aquest fet, Viñuales, ha citat exemples “tan greus com no cobrir baixes en departaments claus per al bon funcionament de l’Ajuntament o la desconcertant situació que s’està vivint amb els treballadors del Museu d’Història de Tarragona”.

Per això, el portaveu taronja ha declarat que “ens deixa absolutament perplexos la manca de coordinació en un tema tan important” i, a més, ha afegit que* “aquesta situació genera problemes directes als treballadors del mateix Ajuntament i la resta de ciutadans de Tarragona”.

Finalment, Rubén Viñuales ha anunciat que “quan Ciutadans governi a Tarragona implantarà una Gerència de Recursos Humans”, i ha conclòs manifestant que “cal solucionar aquesta situació perquè que no es pot jugar amb la vida de tantes famílies”.

 

 

Categories: DRETA 2, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply