Toni Cruz, malgrat creure en la presumpció d’innocència, recomana a José García que faci un pas al costat mentre s’esclareixin les acusacions de tràfic d’influències i prevaricació.

Toni Cruz, de Ciutadans

Els regidors de Ciutadans a l’Ajuntament de Torredembarra exigeixen a l’alcalde Eduard Rovira una explicació “coherent” sobre l’aparició d’una gravadora espia en les instal·lacions de la policia local i que, presumptament, és propietat d’un sergent.

Els taronges, davant les darreres notícies publicades en aquest digital i que donen compte de possibles irregularitats comeses pel regidor de Governació en l’exercici de les seves funcions, plantegen “una taula rodona que acosti les posicions del Govern Municipal, la Policia Local i els veïns”, després que el l’Ajuntament hagi emès dos comunicats on es confirmen l’existència de problemes amb les ordenances reguladores de les terrasses i els horaris.

En referència a les declaracions de l’alcalde sobre ‘un entorn fosc i organitzat que pretén erosionar el govern’, el portaveu de Ciutadans, Toni Cruz, li ha  demanat “responsabilitat” i que deixi “de tirar pilotes fora”. Cruz diu que l’actual tripartit ja és conegut pels “escàndols i la polèmica”. En quest sentit, ha lamentat “el nou possible cas de corrupció, el cas de la gravadora de la policia de José García”, i ha recordat que “es tracta d’un més a afegir a la polèmica llista denominada ja com la ‘triple S’: el cas Solivelles, el cas Jordi Solé i el cas Lluís Suñé…”.

Davant tot aquest enrenou i la falta d’autoritat de l’alcalde, Ciutadans no té dubtes que està demostrada la  incapacitat d’Eduard Rovira (ERC) per liderar el govern municipal”. “Cal més capacitat de diàleg i mà dreta i no amargar-se per acabar el mandat a costa del que sigui”, ha sentenciat.

 

 

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply