Ciutadans qualifica la situació com a greu i insta a Ballesteros a donar explicacions obre els greus fets que se l’imputen al Cas Inipro

El portaveu de Cs a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, arran de la informació apareguda sobre l’apertura de judici oral a l’alcalde Ballesteros, ha declarat que “ha de donar explicacions públiques davant el Ple i la ciutadania” i ha qualificat la situació com a “molt greu”.

El portaveu tarragoní ha assegurat que “de no produir-se aquestes explicacions públiques sol·licitarà la dimissió immediata del batlle”.

Viñuales, ha fet menció a “la responsabilitat del màxim representant de Tarragona” i ha afegit que “la ciutat mereix saber en quina situació es troba l’actual govern”.

Des del grup municipal Ciutadans a Tarragona, Viñuales ha explicat que “encara no existeix l’acusació formal contra l’Alcalde però l’auto del jutge és contundent i clarificador dels presumptes delictes comesos”.

Finalment, Rubén Viñuales ha advertit que “el plenari extraordinari ha de convocar-se de manera urgent” i ha instat al batlle a què “les explicacions siguin transparents i clares”.

 

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply