Amb l’objectiu d’obrir el Banc d’Espanya a la ciutadania, el líder de Ciutadans ha proposat destinar la subvenció de l’1% Cultural a rehabilitació de l’edifici.

Rubén Viñuales insta el govern de Ballesteros  a sol·licitar al Ministeri de Foment la subvenció per aconseguir el finançament necessari per enllestir el Banc d’Espanya. Viñuales ha considerat “imprescindible” la reclamació perquè “no es perdin importants inversions per a Tarragona per defectes de forma”.

El líder taronja ha manifestat que “s’han d’aprofitar totes les oportunitats” que permeten  aconseguir inversions per a la ciutat”. En aquest sentit, ha criticat “la deixadesa de l’equip de govern de Ballesteros en relació amb les subvencions d’altres Administracions” com per exemple “la pèrdua d’ajudes europees constants”.

Finalment, la formació taronja ha recalcat que “Tarragona és Patrimoni de la Humanitat i un dels referents culturals i històrics del país” pel que “ha de ser una ciutat receptora de fons, inversions i subvencions per part de l’estat”.

 

 

Categories: ESQUERRA 3, NOTICIES

Leave a Reply