Encara que la ciutat no estigui engalanada i no es respiri ambient olímpic, pensant en els jocs del Mediterrani, el cert és que hi ha molta gent que està interessada a adquirir les localitats per assistir a les competicions esportives que tindran lloc del 22 juny a l’1 de juliol a Tarragona. Són moltes les persones que visiten la plana web del ‘Tarragona 2018’ per informar-se sobre on i com comprar les entrades.

De moment, no hi ha una data concreta per adquirir els tiquets. L’organització de l’esdeveniment esportiu, a través de la seva plana web, es limita a informar que “es publicarà oportunament en la plana web”.

Però no deixa de ser curiós que al costat del missatge hi consta una data quadragenària. Observant amb deteniment la web ens adonem que s’ha colat un sospitós ú de gener de 1970. És obvi que aquest ‘detall’ – volen intuir que es tracta del fruit d’una distracció – contribueix a la confusió i alimenta la rumorologia, gens necessària en aquests moments.

Ara ens queda el dubte si les entrades estan disponibles (virtualment) des de l’any 1970 o si la plana web està en vigor des de fa 48 anys. En fi… les dates i els jocs semblen incompatibles…

 

Categories: ESQUERRA 2, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply