Els conductors estan d’acord en fer ‘parades a demanda’ però volen tenir la seguretat que davant d’una hipotètica anomalia o incident greu, l’empresa es farà responsable. En definitiva, pretenen un protocol d’actuació clar i concís

Els conductors continuen amb dubtes

El que havia de ser una mesura positiva per a les dones que agafen el bus nocturn ha esdevingut una polèmica. Els conductors de l’Empresa Municipal de Transports expressen alguns dubtes sobre la posada en marxa de la normativa i critiquen les formes i l’actitud poc dialogant de la presidenta del consell d’administració. La regidora Bego Floria ha contraatacat, acusant el comitè d’empresa de barrejar la iniciativa amb la negociació del conveni col·lectiu. Tot i exaltar els punts positius de la normativa, Floria no ha aconseguit calmar els ànims dels sindicats ni dels treballadors. Tot el contrari.

La CUP també ha lamentat que “una mesura que és necessària i que suma amb clau feminista i que es podria implementar a cost zero” fracassi per “no fer les coses bé”.

Laia Estrada ha explicat que és una “llàstima” que per no fer les coses bé i amb la col·laboració de la plantilla, ens trobem en una situació de malestar per part d’aquells que han d’aplicar la normativa”. Un malestar que Estrada qualifica de “comprensible” perquè els responsables el govern municipal va decidir tirar pel dret sense un mínim consens dels conductors.

La portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona acusa Bego Floria de no voler retirar la moció del plenari per poder estudiar-la, revisar-la i consensuar-la amb la plantilla. Laia Estrada diu que estem davant “una manera infantil de fer política” que no porta enlloc més enllà de la confrontació. “La Sra. Bego Floria ha de demanar disculpes” als treballadors de l’EMT, sobretot per menystenir-los

(VIDEO) BEGO FLORIA EXIGEIX ALS SINDICATS QUE NO BARREGIN EL ‘BUS NOCTURN’ AMB EL CONVENI LABORAL

Categories: DRETA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply