Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes, de 25 i 24 anys, veïns de Tarragona, com a presumptes autors de 24 delictes de robatori a l’interior de vehicle comesos en una sola nit i un delicte lleu d’estafes bancàries

Els fets es van produir la matinada del 29 al 30 de setembre en vehicles estacionats entre la Canonja i el barri de Bonavista, a Tarragona. Els lladres van sostreure de l’interior dels cotxes objectes de valor, com ulleres, telèfons mòbils, diners en efectiu o targetes de crèdit.

Les compres fetes en un establiment de Bonavista amb targetes sostretes va permetre identificar els dos homes, que van ser detinguts posteriorment per separat. Al primer arrestat també se li atribueix un delicte de resistència, desobediència a agents de l’autoritat, amenaces i danys per intimidar la patrulla amb un martell i ocasionar desperfectes al cotxe de Mossos.

Els autors van utilitzar el mateix ‘modus operandi’, trencant el vidre petit d’una de les portes del vehicle.

La primera de les detencions es va produir durant el migdia de divendres, quan agents de paisà, que estaven patrullant per la Part Baixa de Tarragona, van localitzar un dels lladres a l’altura del carrer Reial.

Quan els agents es van identificar com a policies, el lladre va fer cas omís a les indicacions dels agents i va fugir a peu fins a entrar en un edifici del carrer Misericòrdia.

Un testimoni va acabar alertant-los que l’home havia saltat al terrat de l’edifici del costat. Finalment, els agents van localitzar al lladre amagat sota una porta en desús.

En ser sorprès per la policia, va aixecar-se ràpidament i va amenaçar a la patrulla amb un martell. També se li va atribuir posteriorment a la detenció un delicte de danys, ja que va ocasionar desperfectes al cotxe dels Mossos.

Respecte al segon lladre, la detenció seva detenció va produir al migdia de dissabte a la Canonja.

Els detinguts, que acumulen diversos antecedents policials per delictes contra el patrimoni, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

 

 

Categories: DRETA 2, NOTICIES

Leave a Reply