D’acord amb la informació aportada per les autoritats britàniques, el fugitiu hauria comès al seu domicili l’agressió sexual que se li imputa a un nen de 14 anys i al qual hauria conegut el dia anterior, emprant per a això diverses amenaces.

La Policia espanyola han detingut a Gandesa un ciutadà britànic sobre el qual pesava una ordre europea de detenció i entrega, per agressió sexual a un nen de 14 anys. Els fets van tenir lloc al mes d’agost de 2016 en una població del sud d’Anglaterra.

Un cop rebuda la requisitòria, agents de la comissaria de Tortosa van dur a terme les corresponents gestions per esbrinar i localitzar el fugitiu. Les informacions obtingudes van permetre comprovar que residia en una casa de camp, en una zona muntanyosa de difícil accés propera a la localitat de Gandesa, on va ser detingut el passat dimarts 28 de novembre.

Segons es va poder comprovar, el fugitiu ha estat residint des de fa més de 5 anys en diverses poblacions de la comarca, temps en què ha acumulat antecedents policials per diversos delictes.

El detingut va ser posat a disposició de l’Audiència Nacional, òrgan competent per ordenar la seva extradició.

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply