Un home de 31 anys i nacionalitat belga va ser detingut la passada matinada com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense carnet i a 215km / h en un tram limitat a 120.

A les 01:50 hores de la matinada d’aquest dimarts, un control de velocitat situat a l’autopista AP-7 al municipi de l’Aldea va detectar al vehicle i, ràpidament, la patrulla de trànsit va donar l’alerta a la resta de dotacions per detenir el conductor i sancionar-lo.

Minuts després el mateix vehicle va ser detectat en un altre control de velocitat situat a la mateixa autopista, dins el terme municipal de Cambrils, quan circulava a 161 km / h, el que també comporta una sanció, en aquest cas administrativa, per excés de velocitat.

El dispositiu policial dut a terme pels Mossos d’Esquadra ha permès interceptar i aturar el vehicle a Salou, al punt quilomètric 257 de l’autopista AP-7.

Durant la identificació, els agents van comprovar que el conductor no disposava del permís de conduir.

Per aquest motiu, se li imputen dos delictes: circular a una velocitat punible i sense haver obtingut mai el permís de conduir.

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply