Els veïns de la Part Baixa de la ciutat estan cansats de tanta inseguretat. Ha passat de ser una percepció a ser una realitat contrastada. Fa temps que els residents en aquesta zona de la ciutat reclamen més implicació política i més vigilància (i actuació) policial.

Aquest cap de setmana, s’han registrat alguns actes vandàlics a prop del Pavelló del Serrallo, més concretament al carrer Josep Maria Malato. Durant la matinada, un individu s’havia dedicat a trencar els vidres d’alguns cotxes aparcats a la zona.

Els Mossos d’Esquadra han aconseguit detenir-los gràcies a la col·laboració ciutadana. Es tracta d’un home de 42 anys, resident a la Part Baixa. Un veí va poder descriure el malefactor a la policia, un fet que va permetre la ràpida i eficaç actuació dels Mossos. L’arrestat té nombrosos antecedents policials. En aquesta ocasió, se li imputa l’autoria de diferents robatoris amb força en l’interior de, almenys, quatre vehicles. Els investigadors pretenen saber si el detingut és l’autor dels fets ocorreguts recentment al Carrer Manel de Falla, a la Part Alta, on hi havia almenys 10 cotxes amb vidres trencats.

No és la primera vegada que Jose C.V. és detingut. El passat 20 de març va ser arrestat per fets semblants i posteriorment va ser posat en llibertat. Està previst que passi aquest dimarts a disposició judicial.

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES

Leave a Reply