L’alcaldable demòcrata assegura que, per lleialtat institucional i amor a la ciutat, no farà cap crítica als jocs del Mediterrani durant la seva celebració, però després voldrà conèixer totes els detalls i si les promeses fetes per Ballesteros s’han complert

Nadal exhbeix un document amb els incompliments electorals de Ballesteros

El candidat del PDeCAT a l’Ajuntament de Tarragona està convençut que, en l’actualitat, Tarragona està orfe d’un alcalde. Per a Dídac Nadal, el socialista Josep Fèlix Ballesteros, en els darrers tres anys, ha incomplert el 85% de les seves promeses electorals, no s’ha preocupat pel manteniment de la ciutat ni per la cura dels espais públics, tampoc ha tingut en compte els acords presos en els plenaris municipals, aquests fets el porten a pensar que, avui dia, Tarragona “no tenim alcalde”. A més dels “incompliments electorals flagrants, la desídia absoluta”, l’absència de l’autoritat del cap de govern municipal i el fet que cap tarragoní trobi a Ballesteros passejant-se o (pre)ocupant-se per la ciutat, “em porta a creure que Tarragona no té un alcalde”.

Dídac Nadal, en una trobada amb els periodistes coincidint amb el tercer aniversari del mandat, ha insistit que l’alcalde Ballesteros juga el seu futur polític en la carta dels jocs mediterranis, el que, en la seva opinió, “és extremadament imprudent i atrevit”. Això perquè, com a oposició, un cop acabada la cita esportiva, “voldrem saber si els compromisos” han estat complets. Nadal ha recordat que en 2009, l’alcalde va dir que els jocs representarien la creació de 7 mil llocs de treball i mil milions de retorn”, ara cal esperar que veure si Ballesteros venia fum o si deia la veritat.

La situació de Tarragona “és preocupant” i sembla que ningú se n’adona, perquè estem tots emmirallats en els jocs del Mediterrani”. Uns jocs que, segons l’alcaldable demòcrata, se sembla a l’arbre que no deixa veure el bosc. Però, “quan un pot veure el bosc se n’adona que tot és molt preocupant”.

 

VIDEO

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA, VIDEO

Leave a Reply