Repsol persegueix el compromís de contribuir al benestar de la societat, millorar la qualitat de vida de les persones i aconseguir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural

El Complex Industrial de Repsol a Tarragona i Fundación Repsol obren una nova convocatòria per a projectes socials que es puguin desenvolupar al voltant del Complex Industrial de Tarragona. Compta amb un total de 15.000 € a repartir entre els projectes, que han d’ajustar-se a unes certes condicions.

Els programes han de seguir unes línies d’actuació, han d’afavorir la promoció i desenvolupament integral dels col·lectius vulnerables, com les persones en situació de pobresa, entre d’altres. També han de tenir en compte els conceptes de discapacitat i dependència i perseguir com a objectiu promoure la qualitat de vida de les persones i tenir en compte el desenvolupament psicosocial d’aquest col·lectiu. A banda, es valorarà positivament que la projecció sigui a l’entorn proper de Tarragona.

Es poden presentar les candidatures fins al 31 d’octubre a les 23.59 i la publicació oficial dels guanyadors es farà mitjançant la web de Fundación Repsol al mes de novembre.

 

 

Categories: DRETA 2, NOTICIES

Leave a Reply