El Congrés de Neurociència a l’aula EduMindUp! arrenca avui al Palau de Congressos amb un total de 600 professionals de l’educació inscrits, tant de Catalunya com d’arreu de l’Estat. Un Congrés que arrencarà oficialment a les 18.15 amb les sessions plenàries. Abans, des de les 15,30, els alumnes de les escoles diocesanes exposaran treballs audiovisuals sobre com els ajuda la neurociència en el dia a dia.

La ponència d’obertura anirà a càrrec del genetista i catedràtic de la Universitat de Barcelona, David Bueno, Premi Europeu de Divulgació-, que explicarà les aportacions de la neurociència en els processos d’ensenyament i aprenentatge. El mateix Bueno ha destacat el Congrés d’EduMindUp! com una eina per a transmetre el missatge que “els estudis en neurociència cognitiva ajuden a millorar encara més les nostres estratègies educatives, sempre en benefici dels alumnes”.

A banda de David Bueno, també es citaran a Tarragona Begoña Ibarrola, guru de la intel·ligència emocional, Francesc Torral
ba, catedràtic d’Ètica de la Universitat Ramon Llull, l’escriptora Elsa Punset, o el famós coach Ángel López.

 

M.M.

 

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply