Durant l’esdevenimnt participaran 90 actors que s’encarregaran d’atemorir els visitants, majors de 15 anys, al llarg dels set passatges del terror que oferirà el parc en els diferents espais, el que el convertirà en el Parc del Terror més gran de tot Europa

L’històric Parc Samà acollirà les Halloween Scream Nights del 12 d’octubre al 10 de novembre. Els aficionats als passatges de terror tindran una cita especial a Cambrils aquesta tardor. En total, sis setmanes on cada divendres i dissabte l’emblemàtic parc es transformarà en l’escenari d’un autèntic malson, com els que s’acostumen a veure en les pel·lícules més esgarrifoses del cinema de terror.

Des de l’organització es destaca que “tenim un marc immillorable per oferir una autèntica experiència de por tant per la seva gran dimensió com pels diversos espais que van com anell al dit per fer fer perdre la son als visitants”.

Totes aquestes zones estan catalogades en funció de la intensitat de l’experiència, de manera que cadascú podrà escollir fins on arriba la seva resistència a la por. Des d’una taverna amb la millor beguda i la carn “més fresca”, d’intensitat mitjana-baixa, fins a l’espai “Claustrofòbia”, d’intensitat extrema. Aquest darrer és el que es coneix com una extreme house, una atracció amb contacte, zones de foscor absoluta, sons molt forts i impactes visuals, tan sols apta per als més valents.

Els visitants també podran gaudir de quatre espectacles d’horari fix per a tots els públics. Destaca “Maleficarum”, un show que combina màgia i por, conduït en exclusiva per a les Scream Nights pel finalista de Got Talent España i Got Talent Magic de Telecinco Acherón Delacroix.

Les Halloween Scream Nights estan organitzades per Expertus Turismo Ocio, Europlayas, Funeral Cabaret i Imason Tarraco; i compten amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Cambrils.

Aquelles persones interessades a viure una autèntica experiència de por ja poden comprar la seva entrada al web de l’esdeveniment a un preu reduït de 30 euros, on també hi ha a la venda paquets que inclouen nit d’hotel.

 

 

Categories: ESQUERRA 2, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply