La setena edició del Festival Minipop ha seleccionat un total de 23 propostes per a l’Espai Tallers, on tant nens com adults podran gaudir de diferents experiències creatives durant els tres dies de festival.

minipop new2Enguany, com a novetat, els adults podran convertir-se en protagonistes dels tallers, i aprendre a fer cistelleria tradicional, lletres amb tinta xinesa, pedres precioses, samarretes, etc. Una altra novetat del Minipop 2017 és el taller de la il·lustradora Marta Bellvehí, col·laboradora de la revista Enderrock, que, a pocs metres de l’escenari, dibuixarà els diferents concerts a la seva manera, inspirant-se amb la música i l’ambient.

I també hi haurà un taller per a tots aquells als que els hi agradaria ser DJ. Els disc jockeys Superpandas, Cin i Maber ensenyaran als nens i nenes a partir de 10 anys a identificar el ritme de les cançons i a barrejar-les per a formar creacions úniques. L’objectiu de l’Espai Tallers és dinamitzar l’activitat cultural i musical amb l’artística, així com fomentar la descoberta de creadors de casa nostra, que vénen d’arreu de Catalunya per mostrar als més petits, i no tan petits, l’art de les petites coses.

M.M.

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES

Leave a Reply