Mentre el James Font es prepara per tornar en la propera campanya electoral, El Conde Cràpula es predisposa a oferir-nos històries que no deixaran a ningú indiferent, sobretot a nostra classe política. A veure si espavilen

A partir del ‘dia 17, el digital La República Checa estrena nova secció: Conde Cràpula. Cada dilluns, oferirem als nostres lectors el Diari del Conde Cràpula. Alguns maleïran el conde i la informació que revelarà ens aquest espai.

L’estil d’aquesta secció setmanal, escrita en castellà, serà molt semblant al de l’impertinent James Font. L’objectiu és intentar entretenir al nostre públic, narrant històries i situacions que, alguns casos, podran sembla rocambolesques, però en gran part són reals.

No es tracta d’una secció periodística, ja que moltes de les informacions publicades no estaran del tot contrastades. Això perquè, la veritat d’alguns episodis només el coneixen els seus protagonistes.

En el Diario de Conde Cràpula podreu llegir històries que enfadarà a més d’un i avergonyirà altres tants. El cert és que ningú quedarà indiferent, sobretot en un moment en què les estratègies, típiques i normals en precampanya electoral, estan a l’ordre del dia. No us ho perdeu a partir del dia 17 d’octubre.

Fins molt aviat…

 

 

Leave a Reply