La precampanya electoral ja està en marxa. I promet oferir moments entretinguts i d’alt voltatge. Sembla ser que els límits establerts dependran de cada força política, de les seves estratègies i resultat de les enquestes. I ha municipis que prometen donar molt que parlar i esclafar l’ambient polític i alimentar el circ mediàtic. Salou n´és un d’ells.

El PP, dirigit per Mario García, promet donar guerra l’executiu encapçalat pel seu ex-soci Pere Granados.

García ha estat 'aclamat' pel seu públic

El líder conservador i ex primer tinent d’alcalde, ha repetit, en nombroses ocasions, que farà una oposició responsable i constructiva. No obstant, en l’anterior plenari, García va exhibir una dinàmica digna d’un cap de l’oposició. va escalfar d’ambient i va disparar a tort i a dret.

Va atacar la seva ex companya de partit, Reyes Pino (ara en el Grup no Adscrit), el portaveu de RSS, Pablo Otal, a la regidora d’Ensenyament Júlia Gómez i l’alcalde Pere Granados, a qui va acusar de cometre irregularitats.

El PP ha demostrat, clarament, que ja està en campanya i que no pensa donar assossec a l’equip de govern.

Mario García, en algunes converses amb funcionaris municipals, haurà comentat que farà la vida impossible a Granados, perquè no li perdona que hagi incomplert el pacte de govern que ha trencat el somni de Mario García d’esdevenir alcalde.

Es comenta que el PP havia contractat un detectiu privat per posar al descobert la vida privada, sobretot, de l’alcalde Pere Granados presumptament per deteriorar i degradar la seva imatge amb objectius manifestament electoralistes.

Hi ha algun funcionari que garanteix la veracitat del comentari, tot i que l’objectiu, sembla ser que no era utilitzar públicament la informació aconseguida, però fer-la córrer entre la població, assolint així el descrèdit social del batlle.

Confrontat amb aquesta informació, el líder i portaveu del grup municipal del PP a Salou, Mario García, ha desmentit, “rotundament” haver contractat un professional per ‘espiar’ el cap de govern municipal.

García diu que la seva oposició passarà per l’àmbit polític i promet no recórrer a la vida personal dels seus adversaris polítics per captar més vots.

La República Checa Diari ha intentat conèixer l’opinió de l’alcalde de Salou, però Pere Granados no ha volgut fer cap comentari al respecte. L’estiu promet altes temperatures  a la Costa Daurada.

 

Categories: PORTADA

Leave a Reply